Lloguer, assessorament i formació

A CCOM, posem a la vostra disposició, en règim de lloguer, cadires de rodes, llits articulats i grues (tan bàsiques com de bipedestació), per a situacions transitòries que requereixin aquests tipus d’aparells.

Llit articulat elèctric TEIDE
16 cadira de rodes ECLIPS
Grua hospitalaria - Ajudes tècniques

Assessorament personalitzat a la nostra botiga i a domicili

Oferim, assessorament a domicili personalitzat, aconsellant-vos el millor material per al vostre cas particular, tenint en compte les necessitats de l’usuari i les condicions de la vostra llar.

També, per descomptat, a la nostra botiga us donarem el millor consell per tal de facilitar-vos l’equipament a casa vostra.

CCOM exterior tenda
CCOM interior tenda

Formació material ús específic

Si vosaltres mateixos o el cuidador necessiteu formació pel que fa al funcionament de les grues, us oferim la possibilitat de fer-vos unes classes pràctiques per tal que tingueu seguretat a l’hora de cuidar el vostre familiar.

CCOM FORMACIO

Distribucions

En la creació d’aquesta web, hem intentat resumir els productes més habituals, però són molts els articles relacionats amb el sector al qual ens dediquem. Com a eines de consulta, us adrecem a les webs de les empreses de les quals som distribuïdors, ampliant així les possibilitats en la recerca de solucions.

Logos distribuidors CCOM AYUDAS DINAMICAS
Logos distribuidors CCOM MEDICARE
Logos distribuidors CCOM TECNIMOEM
Logos distribuidors CCOM UGARI 1
Logos distribuidors CCOM VERMEIREN
Logos distribuidors CCOM
× Com et puc ajudar?