Ajudes tècniques higiene i bany

Facilitar la tasca i millorar la seguretat a l’hora del bany i la higiene corporal.

La higiene d’una persona depenent o amb mobilitat reduida, pot convertir-se en una labor complicada, fins i tot arriscada, l’anticipació en equipar el bany amb els estris apropiats, pot facilitar-nos la tasca i millorar la seguretat.

Per a l’hora del bany i la higiene corporal, us oferim un seguit d’ajudes per fer d’aquest moment tot un plaer.

Posem a la vostra disposició nances i barres (agafadors) per prevenció de caigudes. Totes elles estriades i amb el diàmetre adequat.

Seients per banyera, tamborets i cadires de dutxa amb rodes o sense, que facilitaran el moment del bany.

L’individu que té dificultat per asseure’s o incorporar-se del WC, agrairà una solució còmoda i segura com els elevadors de WC i barres abatibles.

La particularitat de cada bany (distribució de l’espai, estat de les parets, instal·lacions interiors d’aigua i llum, etc.) pot condicionar la tria dels productes apropiats, no dubteu en consultar. Hi ha un ampli assortiment d’articles destinats a aquest sector.

En situacions d’impossibilitat d’usar el bany, us mostrem solucions d’higiene adaptables al llit i un ampli ventall de productes per la cura personal (renta caps, esponges, orinals…)

Agafadors

Una solució senzilla per a fer del bany un lloc més segur i millorar l’autonomia de les persones. Proporcionen un punt de suport, eviten caigudes i ajuden a la incorporació. A continuació us mostrem les referències més comunes, però hi ha més opcions que us podem suggerir.

Agafador - Ajudes tècniques

Agafador per paret de plàstic estriat amb disc envellidor que tapa el cap dels caragols de fixació, diferents mides a escollir.
Ref. AD566

Agafador - Ajudes tècniques

Agafador recte d’acer inoxidable, acabat mat. Amb ranures antilliscants, n’hi ha de diverses mides i angulars. Disposa de tapa per ocultar els caragols de fixació.
Ref. ORT10333 ( 300mm. )

Barres de bany abatibles

Un bon mitjà d’ajuda a l’hora d’asseure’s i incorporar-se del WC, quan no s’utilitzen, es col·loquen de forma vertical, aquest producte el presentem en tres formats diferents, la barra de bany de paret (va ancorada a l’envà, que és el que suporta tot el pes), barra de bany de paret amb peu (el peu ens serveix per alliberar la càrrega en la paret) i la barra de bany amb màstil (indicada per quan la paret no és prou fiable, ja que va fixada a terra).

Barra bany abatible - Ajudes tècniques

Barra de bany abatible

Ref. AD506AI

Barra bany abatible AD503D - Ajudes tècniques

Barra de bany abatible amb peu
Ref. AD503D

Barra bany abatible AD502LUX - Ajudes tècniques

Barra de bany abatible SOBRE MÀSTIL
Ref. AD502LUX

Seients per banyera

Banyera, plat de dutxa o dutxa d’obra (sense graó). Aquest son els tres formats habituals de zona de bany, formats que hem de tenir en compte a l’hora de triar un seient per la comoditat i seguretat de l’usuari.

En escollir un seient per a banyera hem d’estar atents a les mides d’amplada (per a l’adaptació del producte), les de llargada (per a tenir l’espai suficient per entrar les cames de l’usuari) i si hi ha mampara (cosa que pot ser un impediment per ajustar l’estri triat).

Banqueta banyera H1180 - Ajudes tècniques

Banqueta de banyera
Ref H1180

Taula de banyera AD556 - Ajudes tècniques

Taula de banyera
Ref AD556

Seient giratori de banyera AD536inox

Seient giratori de banyera
Ref AD536inox

Seients per dutxa

Aquest és un apartat on depenem de l’espai per a triar el més adequat, un seient aconsellable, és una cadira amb respatller i reposabraços (ens aporta seguretat, comoditat i facilitat d’incorporació). Però no sempre coincideixen amb les mides del plat de dutxa i hem de buscar la peça més apropiada. Aquests productes estan fabricats amb alumini o pintats amb pintura “Epoxi” , acabats apropiats pel contacte amb l’aigua. L’alçada és variable per sistema telescòpic, adaptant-se així a l’altura que més ens convingui.

Tamburet dutxa - Ajudes tècniques

Tamboret de dutxa SAMBA
Ref. AD537AS

Banqueta dutxa - Ajudes tècniques

Banqueta de dutxa GEMINIS
Ref AD532

Seient abatible - Ajudes tècniques

Seient abatible de dutxa amb potes
Ref AD538D

Cadira dutxa - Ajudes tècniques

Cadira de dutxa SAMBA
Ref. AD537C

Cadira dutxa - Ajudes tècniques

Cadira de dutxa SWIFT
Ref. AD831

Cadira dutxa - Ajudes tècniques

Cadira de dutxa MOEM
Ref. 50996

Cadires de dutxa amb rodes

És la millor solució per a persones amb mobilitat reduïda, però tan sols es poden utilitzar en dutxes a nivell de terra, n’hi ha amb rodes petites (indispensable utilitzar-la amb cuidador) i amb rodes grosses (autopropulsables). Els models més complets, estan dissenyats per utilitzar en el WC i amb opció d’adaptació d’un orinal extraïble (de gran ajuda com a wc auxiliar), també disposem de models basculants per usuaris inquiets, que els hi dificulta la incorporació.

Cadires dutxa amb rodes - Ajudes tècniques

Cadira de dutxa i WC CLEAN
Ref. AD828

Cadires dutxa amb rodes - Ajudes tècniques

Cadira de dutxa amb orinal MOEM
Ref. 11076

Cadires dutxa amb rodes - Ajudes tècniques

Cadira de dutxa basculant ATLANTIC
Ref. AD820

Elevadors de WC

Un dels inconvenients més comuns en persones amb poca força és la dificultat en aixecar-se i asseure’s en el WC, les mides estàndard dels vàters són un pèl baixes i l’esforç en la incorporació ens serà més fàcil si partim d’una altura més elevada, la solució és un elevador de WC.

Existeix una gran varietat de referències amb diferents particularitats (diferents alçades, amb tapa o sense, amb reposabraços o sense, en format de cadira, etc).

Els sistemes de fixació de l’elevador al WC poden variar depenent del model, sempre serà més segur un elevador afermat amb caragols que un amb sistemes de pressió laterals. També és aconsellable que disposin de reposabraços com ajut a la incorporació. No sempre s’adapten, hi ha vàters amb formats, mides i dissenys que impossibiliten l’ús d’un elevador convencional, en aquests casos, aconsellem el sistema de seient.

A continuació us mostrem les solucions més habituals.

Elevador WC - Ajudes tècniques

Elevador WC. Possibilitat en 3 alçades amb tapa o sense.
Ref. AD509

Elevador WC - Ajudes tècniques

Elevador WC aquatec 900
Tres alçades, amb o sense reposabraços.

Elevador de seient - Ajudes tècniques

Elevador de seient còmoda pràctica
Ref AD500

Elements per la cura personal quan no podem fer servir el bany

Banyera per a llit JUBE - Ajudes tècniques

Banyera per a llit JUBE
Ref. AD524

Renta caps inflable - Ajudes tècniques

Renta caps inflable
Ref. H1874

23 RESPALL H1844

Respall BOBY BRUSH
Ref. H1844

24 ESPONJA H1831

Esponja amb mànec
Ref. H1831

25 APLICADOR CREMA H1818

Aplicador de crema
Ref. H1818

26 ESPONGES BB1

Esponges sabonoses BB1

27 CUNYA FEMENINA

Orinal cunya femenina

28 ORINAL MASCUL

Orinal cunya masculina

CONTACTA AMB NOSALTRES I T’ASSESSORAREM

CCOM, a banda dels models que us mostrem, podem oferir-vos unitats amb mides diferents dels estàndards i/o amb característiques concretes que s’adaptin a les vostres necessitats.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
× Com et puc ajudar?