Reparació i recanvis

Us oferim servei tècnic propi de reparació i manteniment de llits articulats, grues i butaques reclinables, etc. Tots aquests aparells poden presentar avaries de tipus mecànic o de tipus electrònic, nosaltres posem solució a qualsevol que es presenti.

Subministrem recanvis i fem reparacions de:

Bateries, motors, comandaments, tota mena de rodes, transformadors, carregadors, tacs per a caminadors i qualsevol peça dels productes que distribuïm.

17 NULES PLUS LORCA

Reparació llits/somiers hospitalaris, clínics, articulats, geriàtrics, carro elevador, elèctrics

Butaques geriàtriques ONTARIO I

Reparació de butaques elèctriques, reclinables, aixeca-persones, elevadores, relax, ortopèdiques

Verticvalitzadors reparacio

Reparació de grues hospitalàries, bipedestació, verticalitzadores geriàtriques, de cistella, elèctriques, eleva-persones de trasllat domiciliàries, ortopèdiques.

Reparacions en el nostre taller o a domicili

El nostre departament tècnic pot prestar servei tant des de la nostra botiga com a domicili, facilitant així el confort tant dels pacients com dels cuidadors.

CCOM exterior tenda
CCOM interior tenda

Distribucions

En la creació d’aquesta web, hem intentat resumir els productes més habituals, però són molts els articles relacionats amb el sector al qual ens dediquem. Com a eines de consulta, us adrecem a les webs de les empreses de les quals som distribuïdors, ampliant així les possibilitats en la recerca de solucions.

Logos distribuidors CCOM AYUDAS DINAMICAS
Logos distribuidors CCOM MEDICARE
Logos distribuidors CCOM TECNIMOEM
Logos distribuidors CCOM UGARI 1
Logos distribuidors CCOM VERMEIREN
Logos distribuidors CCOM

× Com et puc ajudar?